یکی از شایع ترین علل آتش سوزی در منازل ناشی از آشپزی می باشد . حدود ۲۰%
آتش سوزی ناشی از اجاق گاز یا واژگون شدن چراغ خوراک پزی و یا روشن گذاردن آن می باشد ، باید توجه شود هنگام آشپزی هیچگاه بیش از ۳/۱ ظرف را از روغن پر نشود .
- اگر ظرف دچار آتش سوزی شد ، گاز را خاموش کرده و درب ظرف را ببندید .
- اگر می خواهید حتی برای چند لحظه از منزل خارج شوید ، گاز را خاموش کنید
- هنگام آتش سوزیها ظرف حاوی روغن را حرکت ندهید .
- دستگیره ظروفی که بر روی اجاق گاز قرار می دهید به سمت شیرهای گاز نباشد .
- ظرف خورشت ، کتری و غیره را بیش از ۳/۲ حجم آن پر نکنید .
- قبل از باز کردن شیر گاز کبریت را روشن کرده و سپس اقدام به باز کردن شیر گاز نمائید .